• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Blogg

Lastskydd, bagagerumsmattor och golvmattor

Lastskydd

Att hitta rätt lastskydd är oftast enkelt på scstyling.com. Det man måste tänka på är vilken färg och utförande man vill ha. Lastskydden kommer i rostfritt stål, svart rostfritt stål, krom och kolfiber. Hur mycket lastskyddet täcker varierar från bilmodell till annan. Vissa modeller har tom. möjlighet att montera dubbla lastskydd pga. dess utformning. Syftet med att montera ett lastskydd är att skydda den bakre stötfångaren, ett så kallat stötfångarskydd mot repor och skador. Det är en kanonprodukt för exempelvis hundägare som använder hund bur.

Att montera ett lastskydd är enkelt eftersom den har förmonterad dubbelhäftande tejp. Det man måste tänka på är att tvätta av stötfångaren så att den inte har vax eller andra rester kvar. Om man tejpar på vax eller fet yta så kommer den dubbelhäftande tejpen att lossna. Det är på kundens ansvar att montera korrekt.

-

Bagagerumsmattor

Alla våra bagagerumsmattor är modellanpassade. Det innebär att varje bagagerumsmatta har tillverkats för en specifik bilmodell. Vi har två olika sorters bilmattor som har lite olika egenskaper.

📍 Aristar: Dessa mattor är tillverkade i plast och har hög kant och en antiglidyta på ovansidan. Man kan lätt tro att en plastmatta blir hal men Aristar har en materialblandning som gör att det är bra grepp på mattans ovansida. Otroligt bra för att hålla borta smuts och vätska. Dessa mattor är i princip luktfria.

📍 TPE-mattor: Denna typ av bilmatta är tillverkad i gummi och saknar hög kant. Dom är tillverkade i gummi och medför en viss doft. Eftersom de är mjukare i materialet så kan det upplevas som att de ligger bättre i ditt lastutrymme.

📍 AD-mattor: Dessa utgår och räknas därför ej med.

-

Golvmattor

Vi har ett brett sortiment av golvmattor till alla möjliga bilar. Allt från plast och gummi till tyg. Våra golvmattor är till 99% modellanpassade då vi har ett par Sparcomattor och EDCO-mattor som är universal. Vanligast är att man använder plast och gummimattor på vinterhalvåret och tygmattor på sommarhalvåret.

Våra plastmattor har precis som bagagerumsmattorna hög kant och antiglidyta. Perfekt för vinterhalvåret när det kommer in mycket smuts och vatten.

Gummimattorna funkar bra både på sommaren och vintern men har lägre kanter och är sämre på att hålla vatten samlat.

Tygmattorna är av mycket hög kvalitet och skärs ut för hand. Tyget i dessa är jämförbart med högklassiga originalmattor och ofta ännu bättre.

-

Samtliga mattor har fästpunkter som matchar original för bästa möjliga montering på din bil.

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)