• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Support

Kontaktinformation SC Styling

Telefon:018-14 93 00Vardagar 9-12 & 13-15
Butik:Libro ringväg 29A, 752 28 UppsalaVardagar 13-16
Mail:Kontakta oss via denna länkSvar inom 24h (vardagar)

Sponsring

Gäller ditt ärende sponsring? Fyll i dokumentet på länken nedan för snabbast möjliga hantering.

Sponsring

Vanliga frågor & svar

Vi följer utvecklingen av det globala virusutbrottet och precis som alla andra påverkas även vår verksamhet. Vi har fortfarande våra kunders bästa i fokus och relativt opåverkade leveranstider. Som företag har vi ett ansvar att förhindra fortsatt spridning av viruset och det ansvaret tar vi genom att följa rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och WHO.

Följande rekommendationer ges till all personal inom SC Styling:

  • Undvik fysisk kontakt med andra personer. Inga handhälsningar.
  • God hygien är A & O. Tvätta händerna ofta med tvål och vatten samt undvik att röra vid ansikte eller ögon. Finns inte tillgång till tvål och vatten kan handsprit användas.
  • Har ni varit i drabbade områden och visar symptom på sjukdom, stanna hemma.
  • Känner du dig sjuk – Stanna hemma.

SC Styling har även vidtagit en rad andra åtgärder, bland andra nedanstående:

  • Företaget deltar inte på mässor och event.
  • Företaget tar inte emot leverantörsbesök i sina lokaler.
  • Företagets personal genomför inga utrikes tjänsteresor, är sparsamma med inrikes tjänsteresor och förordar digitala möten och telefonmöten när detta är möjligt.

Ovanstående gäller tills vidare och kan komma att ändras beroende på utvecklingen och myndigheternas rekommendationer/beslut.

Vi vädjar även till våra kunder och samarbetspartners att göra på samma sätt, allt för att hålla våra arbetsmiljöer så hälsosamma som möjligt och minimera risken för smittspridning.

Vi levererar dagligen varor över hela Sverige och Norden. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få dina produkter så snabbt som möjligt! Lagerförda varor levereras inom 1-5 arbetsdagar. Beställningsvaror har en leveranstid på 2-3 veckor. Det framgår på alla produkter hur snabbt du kan få din leverans. Vi kontaktar alltid alla personer som beställt en beställningsvara med ett preliminärt leveransbesked.

All fakturering till privatpersoner sker genom ett samarbete med Klarna. Vi på SC Styling kan inte påverka kreditbedömningen.

Har du fakturarelaterade frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Klarna på 08-120 120 10 under följande tider:
Måndag-torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag-söndag 10:00 - 17:00

Du kan också skicka e-post till info@klarna.se

Du kan alltid välja ett annat betalningssätt som till exempel kreditkort.

Beställningar levereras med Postnord. Det innebär att godset anländer till Postnords postombud. Det är till exempel en närliggande ICA-affär eller bensinstation på din hemort.

När godset ankommit till postombudet skickas en SMS-avi till dig. Det är därför viktigt att du lämnar ditt mobiltelefonnummer vid beställning. Därefter kan du hämta ut beställningen på det angivna postombudet.

Normal frakt är 59kr för mindre gods. Fraktkostnaden för just din order syns i kassan.

Vi har ett av Sveriges största lager av stylingdelar och tillbehör till personbilar. I vårt sortiment ingår även produkter som lagerhålls av våra leverantörer samt produkter som tillverkas på beställning. Du kan vid varje produkt se hur lång leveranstid produkten har. Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss om du vill ha ett närmare besked om leveranstid.

När du genomfört din beställning får du en orderbekräftelse skickat till den e-postadress du angav vid beställning. Du får även ett meddelande till din e-postadress när ditt paket är skickat. I meddelandet finns ditt spårningsnummer (kollinummer) samt en länk som ger dig möjlighet att se var ditt paket befinner sig. OBS! Kom ihåg att kika i skräpposten i din inkorg om du inte sett något mail.

Vi skickar alla våra paket med Postnord. De kommer att skicka ett e-postmeddelade till den e-postadress du uppgav vid beställning. I meddelandet finns ditt spårningsnummer (kollinummer) samt en länk som ger dig möjlighet att se var ditt paket befinner sig.

Om du inte fått ett e-postmeddelande rekommenderar vi att du kontrollerar din inkorg för SPAM e-postmeddelanden. Om du angivit fel e-postadress vid beställning eller helt enkelt inte fått något e-postmeddelande kan du alltid kontakta oss så tar vi fram ditt kollinummer.

När du handlar hos oss på SC Styling får du avin som ett sms till mobilen i stället för den traditionella pappersavin. Detta gör att ditt paket kommer fram en dag tidigare!

Du får byta eller returnera alla varor inom 60 dagar från inköp om de är i nyskick och har sitt originalemballage kvar. Tyvärr kan vi inte återta elektronikprodukter såsom luftmassemätare och styrenheter osv.

Använder du vår retursedel så betalar du för den verkliga fraktkostnaden med vår rabatt, blir billigare än om du skickar med egen fraktsedel. Fyll i korrekta uppgifter på denna sida och välj retur som ärende för att få en retursedel.

Om du inte använder vår returfraktsedel ska paketet skickas som ett företagspaket som levereras direkt till:
Scandinavian Car Styling AB
Libro ringväg 29A
752 28 Uppsala

Var noga med att tydligt ange ditt namn, ordernummer, adress och telefonnummer. Bifoga kvitto och ett komplett kontonummer när du skickar tillbaka en vara till oss.

När du returnerar en vara rekommenderar vi att du loggar in på Klarnas hemsida och pausar din faktura. När vi mottagit varan återaktiverar vi den med enbart frakter eller avgifter, alternativ betalas hela beloppet tillbaka beroende på varför den returnerats. OBS!

Vill du avbeställa så vill vi att du ringer vår kundtjänst på 018-149300 eller skriver till oss via denna länk.

Om dina produkter redan är skickade går det inte att avbeställa. Då måste en retur göras och vi kommer ta ut en avgift för frakterna.

När du tar emot ditt gods är det viktigt att du omedelbart besiktigar paketet. Skulle emballaget vara skadat så meddelar du detta direkt till ditt Postombud alternativt den lastbilschaufför som levererat paketet. Anmälan måste komma till postnord senast inom 7 dagar från att paketet levereras. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Se till att få en bekräftelse på att ditt gods är skadat. Observera att SC Styling inte har möjlighet att ersätta dig för skador om du inte följer Postnords regler för skadade gods.

SC Styling besiktigar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. Har SC Styling konstaterat att produkten är felexpedierad eller skadad så byts den ut.

SC Styling besiktigar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. Har SC Styling konstaterat att produkten är felexpedierad eller skadad så byts den ut.

Om du fått den produkt du beställt men upptäcker att den inte passar, kontakta oss gärna på 018-149300 eller skriv till oss via denna länk så kan vi diskutera hur vi enklast ser till att du får en produkt som passar.

Kontrollera alltid! Innan du monterar reservdelar kontrollera att varan passar som avsett. Vi ansvar inte för följdskador vid montering av felaktiga eller fellevererade varor. Eventuell ersättning för felaktiga eller fellevererade varor är begränsad till varans inköpspris.

Vi står för transportrisken, det vill säga risken för att produkten skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Om du inte vill ha ett paket du beställt ska du lösa ut paketet och skicka det direkt i retur. Löser du inte ut ditt paket är vi tvungna att debitera dig 2x gällande fraktpris + 295 SEK i administrationskostnader.

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post eller SMS. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

All fakturering till privatpersoner sker genom ett samarbete med Klarna.

Har du fakturarelaterade frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Klarna på 08-120 120 10 under följande tider:
Måndag-torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag-söndag 10:00 - 17:00

Du kan också skicka e-post till info@klarna.se

Du kan alltid välja ett annat betalningssätt som till exempel kreditkort.

Vi som jobbar på SC

""
Linda
Kundtjänst
""
Josefine
Kundtjänst
""
Johan
Inköp
""
Torbjörn
Inköp
""
Daniel
Lager
""
Mikaela
Lager
""
Marika
Lager
""
Rabbi
Sortiment
""
Dennis
Webb & Sortiment
""
Sebastian
Marknadsföring
""
Karl
VD

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)