• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Foliering av bil - vinylfilmer

I denna kategori har vi samlat de produkter inom vinyl vi kan erbjuda. Foliefilm för foliering av bilen, båten etc. Vi har tagit fram lite olika modeller med varierande kvalité och pris. Under 2020 gör vi en nysatsning på just foliefilm och plockar hem nya modeller av blankvit, blanksvart, mattsvart och kolfiberfilm Alla dessa i fasta längder (rullar) om 15 eller 30meter och med en bredd av 1,52meter.

Foilering av bilen
Att foliera hela bilen är ett hantverk och vi rekommenderar dig att lämna in bilen hos en professionell firma som kan hjälpa dig.  Att montera vinylfilm och foliera tex motorhuven är ett enklare moment och det kan klaras av själv om man läser på lite hur arbetet ska utföras och kanske kan ta en kompis till hjälp. Vi på SC Styling driver tyvärr ingen egen verkstad i dagsläget men vi har en del återförsäljare runtom i landet där en del av dessa säkert kan hjälpa dig med foliering av bilen. 

Vad kostar det att foliera en bil? 
Det finns inget rakt svar, eftersom det spelar roll vilken bilmodell det handlar om samt vilken vinylfilm som skall användas. Vi har sett och hört priser för en helbilsfoliering i spannet 20 000kr - 35 000kr.

Läs merVectorCreated using Figma
Vinyl

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

Kontakta oss

Kundtjänst

Kundtjänst & butik

Telefon: Mån-fre, 09-12

Butik: Ons-fre, 13-16

Lunchstängt: 12-13

Hitta oss

Libro ringväg 29A

752 28, UPPSALA

Följ oss

Stolta vänner

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)