• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Pre-season SALE Belysning

Passa på att fynda LED-ramper, extraljus och arbetsbelysning till försäsongspriser!

Här har vi samlat ett urval av populära produkter som vi nu kan erbjuda till ett avsevärt lägre pris. Begränsat antal av varje produkt till detta pris. Först till kvarn!

Pre-season SALE Belysning
Sida 1 av 1

Ska jag välja extraljus eller LED-ramp?

De senaste åren har sett en explosionsartad tillväxt av LED-tekniken när det gäller extraljus till bilar. LED-tekniken har avancerat enormt och erbjuder nu betydligt bättre ljusprestanda för pengarna. En LED-ramp har flera fördelar jämfört med traditionella runda extraljus. Den tar upp mindre plats, har oftast en snyggare design som smälter väl in med bilens utseende, och installationen är generellt enklare jämfört med montering av flera separata extraljus. Du kan hitta modellanpassade LED-ramper som passar din specifika bilmodell under kategorin "led-ramper" på vår webbplats.

Fördelarna med en LED extraljusramp inkluderar:

  1. Låg strömförbrukning: LED-ramper drar minimalt med ström jämfört med äldre teknologier som xenon eller halogen.
  2. Kraftfullt ljus: LED-ramper ger otroligt mycket ljus för pengarna. Vi rekommenderar att du jämför våra modeller med andra märkesmodeller på marknaden för att se prestanda och prisförhållande.
  3. E-märkning: Våra LED-ramper är CE-godkända och många av våra större modeller är även E-märkta och godkända enligt standarder.
  4. Multivolt-kompatibilitet: Våra LED-ramper fungerar på både bilar och lastbilar med spänningar från 12V till 32V.
  5. Lång livslängd: LED-lampor har en betydligt längre livslängd jämfört med xenon och halogenlampor.
  6. Design och montering: LED-ramperna har snygga och diskreta designer. Du kan montera dem med modellanpassade fästen eller integrera dem i bilens front.
  7. Omedelbar ljusstyrka: LED-lampor når omedelbart full ljusstyrka när de tänds, vilket är snabbare än till exempel xenonlampor.

Vilken typ du bör välja, en LED-ramp eller runda extraljus, beror på dina specifika krav. Om du letar efter längre kastlängd är runda extraljus med LED en fördel, även om det nu finns kraftfulla LED-ramper som kan konkurrera i räckvidd. Slutligen är det vanligtvis design och utseende som spelar en avgörande roll i ditt beslut.

Ska jag tänka på Watt när jag väljer en LED-ramp?

När du väljer en LED-ramp bör du inte bara fokusera på Watt-antalet. Det är viktigare att titta på antalet LUX vid en viss avstånd för att bedöma ljusstyrkan. En bra referenspunkt är att bedöma hur långt rampen kan belysa med 1 lux. Våra mest populära extraljusramper har en effekt på 60-120W och motsvarar en längd på cirka 22 tum (52-60 cm). Större modeller har fler dioder och därmed högre Watt-antal. Du bör också överväga vilken typ av ljusbild du önskar, beroende på om rampen monteras på en personbil, traktor, 4-hjuling osv. Du kan välja mellan Spot-ljusbild, en kombination av Spot och Flood (kallad "kombo"), eller en bred Flood-ljusbild.

Vad är produktnamnen för dessa enheter?

Produkten går under många olika namn, beroende på leverantör och butik. Vissa namn inkluderar fjärrljusramp LED, LED-bars, LED-ramper och mer.

Finns det modeller som passar min bil?

Ja, vi erbjuder modellanpassade kit för olika bilmodeller, inklusive Volvo V70, Volvo V60 och andra. Du kan välja din bilmodell och hitta rekommenderade LED-ramper för just din bil under kategorin "Led-ramper".

Är era LED-ramper godkända och E-märkta?

Ja, vi erbjuder flera modeller som är E-märkta enligt ECER112. Alla våra LED-ramper är även CE- och RoHS-godkända.

Om LED-ramper

LED-ramper har ökat i popularitet på grund av deras förmåga att leverera extra ljus och förbättra körsäkerheten, särskilt under mörka och dåliga väderförhållanden. Denna typ av belysning är användbar för en bred kundgrupp, inklusive pendlare, lastbilschaufförer och husbilsägare. På SC Styling erbjuder vi ett stort urval av LED-ramper med olika utformningar för att passa olika behov. Om du är osäker på vilken LED-ramp som passar din bil, kan du kontakta oss för expertråd.

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)