• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Paketpriser extraljus för Tesla Model S

Extraljus LED, Xenon och Halogen för Tesla Model S.Våra paket med extraljus är utrustade med kvalitetsdioder från CREE och OSRAM. Hos oss hittar du kvalitetsprodukter av högsta klass från SLD (Strands Lighting Division) och Swedstuffs otroligt prisvärda sortiment. Vi har paket för alla tillfällen. Oavsett om du är ute efter rejäla 9" eller diskreta 7" extraljus så har du kommit rätt. Våra produkter är ljusstarka och har den senaste LED-tekniken.


Vanliga frågor och svar om extraljus:

Ska jag välja LED, Xenon eller Halogen?

LED-tekniken ligger ju nu i framkant och är det självklara valet. Produkterna har lång livslängd och hög kvalitet. Xenon har en viss fördröjning när det kommer till uppstart medan LED ger full effekt från start. Halogen och Xenon är äldre teknik och även om man kan få ut starkt ljus ur dessa så krävs det mycket mer energi för samma ljus. LED är effektivare och drar mindre ström.

Är det svårt att koppla in?
Nej det är inte svårt att koppla in extraljus. Det följer med ett kopplingsschema på baksidan av reläsatsen som medföljer i våra paket. Det du behöver göra är att hitta helljuskabeln in i strålkastaren och så snart det är gjort går det av bara farten. På nyare bilar som har LED eller Xenon i helljuset krävs ett canbus interface för inkoppling. Vi skickar alltid med intruktioner för inkoppling av dessa. Om du är osäker rekommenderar vi att du lämnar in bilen för själva inkopplingen.

Hur monterar man extraljusen på bilen?
I våra paket så följer det med en hållare som monteras bakom nummerskylten. Denna skruvar man i sin tur fast extraljusen på. För extra stabilitet skickar vi med stabiliseringsstag som vanligtvis skruvas i extraljuset och i grillen på bilen. Hos oss är det en självklarhet att dessa skickas med medan vissa konkurrenter undviker det. Det medför att föraren kan uppleva åksjuka av de gungande extraljusen. Det går alldeles utmärkt att montera på våra frontbågar också istället för nummerskyltsmontering. Hos oss på SC Styling får du mest ljus för pengarna. 

Läs merVectorCreated using Figma

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)