• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Bilvård - Stort utbud av bilvårdsprodukter från ledande varumärken

I den här kategorin hittar du allt inom bilvård. Bilschampo, sealers, interiörsrengöring, pre-wash, fälgrengöring och mycket mer.

Att tvätta bilen regelbundet är är ett enkelt sätt att öka dess livslängd och hålla värdet uppe. Självklart får man en snygg och fräsch bil, samtidigt som man minimerar risken för rost och andra fläckar som inte går att få bort. Det gör det även mycket enklare att upptäcka skador i ett tidigt skede. Då slipper man byta ut stora karossdelar. 

En win-win, helt enkelt.


  • Att ha rätt bilvårdstillbehör är väldigt viktigt för att få en ren och fin bil. Har man bra tvätthandskar, torkdukar, hinkar, trycksprutor och olika sorters borstar så kommer det att bli betydligt mycket enklare (och roligare) att tvätta bilen.

  • För att hålla interiören fin så behöver man ha rätt produkter och verktyg. En interiör-borste för att hålla klädseln i bilen fräsch, ochen interiör-pensel behövs för att komma in i de trånga utrymmena vid exempelvis knapparna på instrumentbrädan. Sist men inte minst en mikrofiberduk som kan fånga alla små dammpartiklar.

  • För att få fälgarna rena och snygga så krävs det en fälgsyra eller fälgrengöring för att får bort den tuffa smutsen. Vi rekommenderar en användarvänlig fälgborste för att komma åt mellan ekrarna på fälgarna. Dessa två produkter kommer underlätta arbetet, eftersom det bli mycket enklare och resultatet kommer bli kanonbra!

    • Att tvätta av däcksidorna är det många som glömmer. Det ser väldigt tråkigt ut när ens bils fälgar är skinande rena, men däcksidorna är torra med ingrodd smuts. Det finns ju en lösning! Först måste man gnugga bort all smuts på gummit med en borste. Sen behöver man en oljebaserad produkt som man kan applicera på däcken, men även på plastdetaljer och gummilister. Så enkelt är det att få däcksidorna skinande rena, och ge dem en fantastisk glans!

Läs merVectorCreated using Figma
Bilvård
Sida 1 av 5

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)