• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Hitta rätt bultmönster till din bil

Källa: wheel-size.com

För att veta vilka fälgar du kan ha på din bil behöver du först och främst veta vilket bultmönster du har. Du behöver också veta vilken diameter och bredd som passar din bil, samt vilket ET respektive storlek behöver. Med hjälp av verktyget här nedan får du en fingervisning om vad som kan passa på din bil.

Informationen här är vad de olika modellerna har original, och exempelvis ET-värdet varierar beroende på vilken fälg man har. När man köper fälgar måste man ta hänsyn till alla olika parametrar och det är inte alltid så enkelt som att läsa av tabellen (när det kommer till ET).

När du köper ett komplett fälgpaket behöver du inte fundera på vilken storlek eller bultcirkel som passar eftersom vi tar ansvar för att du får rätt fälgar och bultar/muttrar för just din bil!

Informationen i tabellen nedan kommer från wheel-size.com och brukar stämma ganska bra. Vi ska dock inte ses som ansvariga för eventuella problem som kan uppstå på grund av felaktig information i denna tabell. Om man är osäker inför ett köp så rekommenderar vi att man ringer eller mailar oss med frågor.

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)