• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Fälgar - Billiga fälgar på nätet - Snygga med hög kvalitet från SC Styling

Ta reda på din bils bultmönster

Bultmönstret på fälgen skiljer sig från en bilmodell till en annan och bultmönstret är något vi ofta anpassar på plats hos oss på SC.
ET/Offset/Inpressningsdjup är mått som beskriver djupet på fälgen, hur mycket fälgen går inåt/utåt. Desto högre mått detsto mer går fälgen inåt. I många fall kan fälgar skilja sig från bilder då ET måttet du beställt kan skilja sig från fälgens ET mått på bilden.


Vi har alltid styling i fokus och när det kommer till fälgar så har vi alltid det senaste för säsongen. Hos oss hittar du fälgarna som rullar på många av Sveriges snyggaste bilar. Vi har många populära märken som tex: JR-Wheels, ABS Wheels, IMAZ, Ocean Wheels med flera.

Att förändra utseendet på din bil hänger starkt ihop med just vilka fälgar du väljer att köra med. Vi på SC Styling är störst på just styling i Skandinavien och det vore konstigt om vi då inte kunde erbjuda våra kunder de allra senaste trenderna inom däck och fälg samt de bästa varumärkena på marknaden. Vi jobbar vidare med vårt fälgsortiment och utökar detta för varje år som går sedan vår start 2004. Vi hoppas att du i någon av dessa underkategorier skall hitta något du gillar. Letar du efter kompletta fälgpaket så hittar du det här.

Om du söker en specifik modell av fälg som du inte hittar i shoppen så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.

Vi har också en specifik kategori där vi har REA och utförsäljning av fälgar.

Läs merVectorCreated using Figma
Fälgar
Sida 1 av 9

Om fälgar

Det finns mycket att säga om fälgar. Till att börja med kan vi nämna utseendeaspekten. Bilens däck, och allt som hör därtill, utgör nämligen en viktig del av dess helhetsutseende. Genom att förse bilen med nya fälgar kan man, med relativt små medel, ge den en helt ny glans. Det bidrar till förnyelse och kan göra att suget efter att köpa en helt ny bil minskar radikalt.

En annan viktig funktion hos fälgar är förstås att skydda hjulet. Det finns fälgar av olika utformningar och material att välja bland i vårt sortiment. Beroende på dina körvanor och vad du har för bil kan olika lösningar vara att föredra. Det kan vara bra att känna till att man talar om tum för att ange fälgars dimensioner. En vanlig storlek är exempelvis 17 tum, och då talar man om fälgens diameter. På SC Styling arbetar experter med många års erfarenhet av fälgar och allt som hör därtill. Kontakta oss så hjälper vi dig att välja en lösning som passar till just dig.

Vi kan inte tala om fälgar utan att gå in på de två huvudsakliga kategorierna av dem. Det finns stålfälgar och det finns aluminiumfälgar (lättmetallfälgar). Det senare kostar i regel lite mer, men det medför också vissa fördelar. En sådan är exempelvis att fälgar av typen aluminium generellt sett håller längre. Man ska även nämna att denna typ ofta anses vara den estetiskt mest tilltalande varianten. Många införskaffar aluminiumfälgar för att piffa upp utseendet på sin bil. Något som dessutom har potentialen att öka bilens värde vid en framtida försäljning.

Vi på SC Styling arbetar endast med de bästa varumärkena på marknaden. Hos oss hittar du mängder av fälgar från hela 16 olika leverantörer. Vi har goda och långtgående samarbeten med dessa företag. Detta ger oss möjlighet att erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser.

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)