• Car styling on the web since 2004
  • 60 days of free returns
  • Over 79 000 satisfied customers
ShapeCreated using Figma
InformationCustomer ServiceLogin

View Shopping Cart

Products 0
Total sum
0 kr
To checkout

SC Styling AB - Kundtjänst & Support

Kontaktinformation SC Styling

Telefon: 018-14 93 00 Vardagar 9-12 & 13-16
Mail: info@scstyling.com Svar inom 24h (vardagar)

Retur/reklamation & sponsring

Gäller ditt ärende retur, reklamation eller sponsring? Fyll i rätt dokumentet för snabbast möjliga hantering.

Retur/reklamation Sponsring

Vanliga frågor & svar

Vi levererar dagligen varor över hela Sverige och Norden. Vi gör alltid vårt yttersta för att du ska få dina produkter så snabbt som möjligt! Lagerförda varor levereras inom 1-5 dagar. Beställningsvaror har en leveranstid på 2-3 veckor. Det framgår på alla produkter hur snabbt du kan få din leverans. Vi kontaktar alltid alla personer som beställt en beställningsvara med ett preliminärt leveransbesked.

All fakturering till privatpersoner sker genom ett samarbete med Klarna. Vi på SC Styling kan inte påverka kreditbedömningen.

Har du fakturarelaterade frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Klarna på 08-120 120 10 under följande tider:
Måndag-torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag-söndag 10:00 - 17:00

Du kan också skicka e-post till info@klarna.se

Du kan alltid välja ett annat betalningssätt som till exempel kreditkort.

Beställningar levereras med Postnord. Det innebär att godset anländer till Postnords postombud. Det är till exempel en närliggande ICA-affär eller bensinstation på din hemort.

När godset ankommit till postombudet skickas en SMS-avi till dig. Det är därför viktigt att du lämnar ditt mobiltelefonnummer vid beställning. Därefter kan du hämta ut beställningen på det angivna postombudet.

Normal frakt är 59kr för mindre gods. Fraktkostnaden för just din order syns i kassan.

Vi har ett av Sveriges största lager av stylingdelar och tillbehör till personbilar. I vårt sortiment ingår även produkter som lagerhålls av våra leverantörer samt produkter som tillverkas på beställning. Du kan vid varje produkt se hur lång leveranstid produkten har. Du är naturligtvis välkommen att kontakta oss om du vill ha ett närmare besked om leveranstid.

När du genomfört din beställning får du en orderbekräftelse skickat till den e-postadress du angav vid beställning. Du får även ett meddelande till din e-postadress när ditt paket är skickat. I meddelandet finns ditt spårningsnummer (kollinummer) samt en länk som ger dig möjlighet att se var ditt paket befinner sig. OBS! Kom ihåg att kika i skräpposten i din inkorg om du inte sett något mail.

Vi skickar alla våra paket med Postnord. De kommer att skicka ett e-postmeddelade till den e-postadress du uppgav vid beställning. I meddelandet finns ditt spårningsnummer (kollinummer) samt en länk som ger dig möjlighet att se var ditt paket befinner sig.

Om du inte fått ett e-postmeddelande rekommenderar vi att du kontrollerar din inkorg för SPAM e-postmeddelanden. Om du angivit fel e-postadress vid beställning eller helt enkelt inte fått något e-postmeddelande kan du alltid kontakta oss så tar vi fram ditt kollinummer.

När du handlar hos oss på SC Styling får du avin som ett sms till mobilen i stället för den traditionella pappersavin. Detta gör att ditt paket kommer fram en dag tidigare!

Du får byta eller returnera alla varor inom 60 dagar från inköp om de är i nyskick och har sitt originalemballage kvar. Tyvärr kan vi inte återta elektronikprodukter såsom luftmassemätare och styrenheter osv.

Använder du vår retursedel så betalar du för den verkliga fraktkostnaden med vår rabatt, blir billigare än om du skickar med egen fraktsedel. Fyll i detta dokument för att få en retursedel.

Om du inte använder vår returfraktsedel ska paketet skickas som ett företagspaket som levereras direkt till:
Scandinavian Car Styling AB
Libro ringväg 29A
752 28 Uppsala

Var noga med att tydligt ange ditt namn, ordernummer, adress och telefonnummer. Bifoga kvitto och ett komplett kontonummer när du skickar tillbaka en vara till oss.

När du returnerar en vara rekommenderar vi att du loggar in på Klarnas hemsida och pausar din faktura. När vi mottagit varan återaktiverar vi den med enbart frakter eller avgifter, alternativ betalas hela beloppet tillbaka beroende på varför den returnerats. OBS!

Vill du avbeställa så vill vi att du ringer vår kundtjänst på 018-149300 eller mailar order@scstyling.com.

Om dina produkter redan är skickade går det inte att avbeställa. Då måste en retur göras och vi kommer ta ut en avgift för frakterna.

När du tar emot ditt gods är det viktigt att du omedelbart besiktigar paketet. Skulle emballaget vara skadat så meddelar du detta direkt till ditt Postombud alternativt den lastbilschaufför som levererat paketet. Anmälan måste komma till postnord senast inom 7 dagar från att paketet levereras. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Se till att få en bekräftelse på att ditt gods är skadat. Observera att SC Styling inte har möjlighet att ersätta dig för skador om du inte följer Postnords regler för skadade gods.

SC Styling besiktigar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. Har SC Styling konstaterat att produkten är felexpedierad eller skadad så byts den ut.

SC Styling besiktigar varje försändelse innan den skickas till dig. Skulle produkten ändå vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. Har SC Styling konstaterat att produkten är felexpedierad eller skadad så byts den ut.

Om du fått den produkt du beställt men upptäcker att den inte passar, kontakta oss gärna på 018-149300 eller info@scstyling.com så kan vi diskutera hur vi enklast ser till att du får en produkt som passar.

Kontrollera alltid! Innan du monterar reservdelar kontrollera att varan passar som avsett. Vi ansvar inte för följdskador vid montering av felaktiga eller fellevererade varor. Eventuell ersättning för felaktiga eller fellevererade varor är begränsad till varans inköpspris.

Vi står för transportrisken, det vill säga risken för att produkten skadas eller kommer bort under transporten från vårt lager till dig. Du står för risken vid eventuell retur till oss.

Om du av någon anledning inte hämtar ut eller tar emot ditt paket på Postombudet och det kommer i retur till Scandinavian Car Styling AB (SC Styling), debiterar vi dig upp till 795kr för frakter och returhantering. Våra fraktvillkor gäller ej om du inte hämtar ut ditt paket.

Ej uthämtade paket omfattas inte av ångerrätten eller 14 dagars returrätt enligt Konsumentverkets rekommendationer.

Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post eller SMS. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen exempelvis då vår leverantör inte kan fullfölja sitt åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

All fakturering till privatpersoner sker genom ett samarbete med Klarna.

Har du fakturarelaterade frågor eller funderingar är du välkommen att ringa Klarna på 08-120 120 10 under följande tider:
Måndag-torsdag 08:00 - 20:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag-söndag 10:00 - 17:00

Du kan också skicka e-post till info@klarna.se

Du kan alltid välja ett annat betalningssätt som till exempel kreditkort.

Vi som jobbar på SC

Linda
Kundtjänst
Josefine
Kundtjänst
Johan
Inköp
Torbjörn
Inköp
Daniel
Lager
Mikaela
Lager
Marika
Lager
Rabbi
Sortiment
Dennis
Webb & Sortiment
Sebastian
Marknadsföring
Karl
VD

Newsletter

Don't miss the chance to take part of our awesome deals!

Cooperation partners

JR Wheels
Rieger Tuning
H&R
ABS Wheels
BSR
Sparco
VectorCreated using FigmaShow more of our brandsVectorCreated using Figma

Contact us

Customer Service

Customer Service & Store

Phone:

Mon-fri 09-16

Closed for lunch 12-13

Shop: 13-16

Find us

Libro ringväg 29A

752 28, UPPSALA

Follow us

© Scandinavian Car Styling AB