• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Sponsring

Sponsring på SC Styling


Läs igenom hela texten innan du ansöker


OBS! Sponsringsansökan stängd, tillsvidare


1. Projekt
Under året så kommer vi sponsra 3 st projektbilar. Denna klassen passar dig som precis har införskaffat en ny bil, eller kanske planerar att bygga om en bil från grunden. Här letar vi efter sanna visionärer som vill bygga något helt extraordinärt.


Vilka krav sätts på den sponsrade för Projekt?

Först och främst är det viktigt att du har en vision om vad du vill göra och jobbar mot ett mål. Sen krävs det att du har någonstans att hålla till när du skruvar, har all kompetens som krävs (eller människor runt dig som kan hjälpa till) och en plan. Vad som ska göras på bilen, vad det kostar och när bilen förväntas vara klar. Det går även att söka sponsring om man har ett nästan färdigt projekt men ändå vill ha lite hjälp av oss mot slutet.

Varje projekt måste dokumentera både före, under och efter projektets gång. Dessa bilder och filmer ska skickas in till oss var tredje månad. Materialet kommer att användas i marknadsföringssyfte och postas på sociala medier såväl som i andra kanaler. Genom att godkänna våra krav och ansöka om sponsring ger du SC Styling rätt att använda bilderna och filmerna fritt i marknadsföring.

Våra dekaler (SC eller scstyling.com) ska monteras på bilen och sitta där under hela samarbetet. Du som sponsrad har som krav på dig att nämna oss som sponsor i alla marknadsföringssammanhang (ex. intervjuer, inlägg på sociala medier så som instagram, facebook, youtube och snapchat). I sociala medier görs detta enklast genom taggning (@scstylingpunktcom) eller hashtags (#scstyling).

2. Ambassadör
Under 2023 kommer hela 20 st Ambassadörer att representera SC Styling.
Genom sociala medier och fysiska utställningar kommer dessa personer att visa upp sina bilar i sann SC-anda. En Ambassadör på SC Styling kommer med fördel att få ta del av förmånliga priser i webshoppen och dessutom få merchandise utskickat.

3. Kreatör
För de som kan kombinera sin passion för bilar med teknisk förmåga i form av fotografering och videoproduktion så finns klassen kreatör. Konceptet innefattar ett samarbete mellan kreatören och SC Styling där kreatören producerar monteringsvideo och bilder på den monterade produkten för SC Stylings användning i utbyte mot en rabatterad eller gratis produkt. Här får kreativa personer chansen att nyttja sina kunskaper i utbyte mot önskade produkter.

4. Events
Under många års tid har SC Styling sponsrat events av alla storlekar runt om i hela landet. Sponsring i detta sammanhang kan innebära priser till utställningar, beachflaggor eller till och med tält! 2023 kommer vi fortsätta detta arbete och sponsra fler events än någonsin.

5.Klubbar
Bilklubbar har alltid legat SC Styling varmt om hjärtat. Dessa drivna individer hjälper till att sprida och bevara bilkulturen på både lokalt och nationellt. VI kan med fördel erbjuda att sponsra bilklubbar med rabatter för medlemmar och även med andra medel i specifika fall.

6. Motorsport
Det är oundvikligt att komma in på motorsport när konceptet ”Styling, Tuning, Wheels” ligger som grund för SC Stylings verksamhet. Tuning sortimentet blir större för var dag som går. Motorsporten har aldrig varit ett mer relevant forum för SC Styling att synas på än vad det är idag.

Vår ambition med detta upplägget är att hjälpa bilvärldens sanna visionärer att få deras idéer och drömmar att bli verklighet.

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)