• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Bilvård - Stort utbud av bilvårdsprodukter från ledande varumärke

Det finns två enkla tillvägagångssätt för att öka bilens livslängd och hålla värdet uppe på sin bil. Tvättar man bilen regelbundet är en av fördelarna så klart att man alltid har en fin och fräsch bil. Men även att det minimerar risken för att få rost på bilen och fläckar som inte går att få bort. Dessutom så kan man upptäcka skador snabbare och kan åtgärda saker innan man måste byta ut stora karossdelar på bilen.

  • Att ha rätt bilvårdstillbehör är väldigt viktigt för att få en ren och fin bil. Har man bra tvätthandskar, torkdukar, hinkar, trycksprutor och olika sorters borstar. Så kommer det bli betydligt mycket enklare och roligare att tvätta bilen.

  • För att hålla interiör fin så behöver man ha rätt produkter och verktyg. Som bland annat interiör borste för att hålla klädseln i bilen fräsch. En interiör pensel behövs för att komma in i dem trånga utrymmena till exempel vid knapparna på instrumentbrädan. Sist men inte minst en microfiberduk, som man kan torka av interiören med som fånga alla små dammpartiklar.

  • Att tvätta av däcksidorna är det många som glömmer. Det ser väldigt tråkigt ut när ens bilsfälgar är skinande ren men att däcksidorna har ingrott smuts och ser torra ut. Det finns en lösning på hur man får däcken att se skinande rena ut. Först så måste man gnugga bort all smuts som finns på gummit med en borste, sen så behöver man en oljebaserad produkt, som man kan applicera på däcken men även på plastdetaljer och gummilister. Så enkelt är det att få däcksidorna skinande rena och en fantastisk glans.

  • För att få fälgarna rena och snygga så krävs det en fälgsyra eller fälgrengöring för att får bort den tuffa smutsen från fälgarna. Vi rekommenderar en användarvänlig fälgborste för att komma åt mellan ekrarna på fälgarna. Dessa två produkter kommer underlätta arbetet med rengöringen av fälgarna, eftersom det bli mycket enklare och resultatet kommer bli kanon bra.

  • Vi har samlat de produkterna som är framtagna för att använda på bils exteriör alltså utsida. Det vi rekommenderar är att använda sig av avfettning till en början för att få bort grovsmuts så som asfalt, vägsmuts och salt. Man ska låta avfettningen verkar några minuter för bästa effekt, så den hinner lösa upp grovsmutsen.

    Sen är det bara att spola av bilen och börja med den roliga biten att schamponera bilen, sen skölja av allt schampo. Vill man Skydda sin lack kan man enkelt använda sig av keramisk lackskyddsspray som man sprayar rätt på lacken, vilket kommer skydda lacken upp till månader efter man använda sig av lackskyddet.

Hos oss hittar du stort utbud av högkvalitets bilvårdsprodukter från Tershine och Meguiars!

tershine AB Meguiar'sLäs merVectorCreated using Figma
Bilvård
Sida 1 av 5

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

Kontakta oss

Kundtjänst

Kundtjänst & butik

Telefon: Mån-fre, 09-12

Butik: Ons-fre, 13-16

Lunchstängt: 12-13

Hitta oss

Libro ringväg 29A

752 28, UPPSALA

Följ oss

Stolta vänner

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)