• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Poppy & Luftfräschare


I denna kateogori hittar du mängder av doftrelaterade produkter. Populära Poppy dofter och vår egna framtagna LED RGB ljusplatta du använder till. Vi har dessutom satt ihop färdiga paketpriser av Poppy doft och LED plattor. Inget mer lukta i bilen, köp en doft! Populära dofter är Poppy Jasmine och Poppy Cherry (körsbär).


Vanliga frågor och svar om Poppy


Säljer ni originalet eller kopian av Poppys?
Vi säljer endast original Poppy Grace mate som tillverkas i Japan. 

Har ni godkänd märkning på era Poppys för att sälja i butik?
Ja alla Poppy doft vi säljer är märkta korrekt enligt lagar och förordningar som finns inom EU. Det finns säkerhetsdatablad att tillgå alla Poppys.

Hur länge doftar en poppy?
Finns inget enkelt svar. Det beror såklart på hur mycket du väljer att ha poppyn fullt öppnad eller stängd. Normal livslängd i spannet 1-4 månader.

Har ni de RGB ljusplattorna för Poppy med USB eller Cigg?
Vi har själva tagit fram och producerat den RGB poppy plattan vi säljer och vi valde att köra den med USB kontakt istället för gamla Cigg modellen.  Har du ingen USB i din bil eller lastbil kan du köra en adapter.

Vilken är den mest populära Poppy doften nu under 2020?
Just nu säljer vi mest av Poppy Jasmin,

Har ni någon Rosa Poppy?
Nja, det närmaste vi kommer rosa eller Poppy Jordgubb, se art nr DX10-8008

Kan jag köpa Poppys av er i butik?
Ja du kan självklart köpa alla våra Poppys i butiken i Uppsala. Se öppettider här.
Vi har också en del återförsäljare runtom i landet, de hittar du här.

Hur många Poppy doftisar har ni på ert lager?
Vi har alltid tusentals poppy luftfräschare i vårt lager Uppsala.


Om Poppy

Poppy är en produkt som har revolutionerat allt vad luft-fräschör heter. Den producerades och lanserades först i Japan men finns nu att köpa över precis hela världen. Poppy ger ifrån sig en doft som gör att den miljö som den används i får en helt annan doftkaraktär. Den kan användas i olika typer av miljöer. Många införskaffar Poppy för att få bort dålig lukt, eller bara öka den goda doften, i hemmet. Den kan användas för att göra köket till en trevligare plats. Toaletten kan få sig ett ordentligt lyft genom att ställa in en flaska då och då. Även andra rum i hemmet kan förstås förgyllas en aning av ny och fräsch doft.

Merparten av den kundgrupp som införskaffar produkten är däremot personer som nyttjar Poppy i sina fordon. Det kan handla om privata bilägare. Det kan röra sig om personer som arbetar med att köra bil, lastbil eller annat fordon. Poppy används dessutom även för båtar och andra typer av fordon. Som ni märker så är användningsområdena många.

Den blygsamma förpackningen gör att Poppy får plats i stort sett var som helst. Glasflaskan innehåller 150 ml av högkoncentrerad och väldoftande vätska. Utsöndringen av doften från flaskan kan regleras. Beroende på hur stora luktproblem en miljö har kan man välja att ställa in olika mycket doftutsläpp. En flaska räcker i ungefär tre månaders tid.

Doftprodukter för bilar är inte någon ny företeelse. Skillnaden mellan Poppy och dess föregångare är att detta är en trevlig typ av doft. Den tar inte över hela rummet eller fordonet, vilket andra, ofta trädformade produkter tenderar att göra. Den här doften är naturligt trevlig.

Har du fått nog av dålig lukt i din bil, lastbil, båt, buss eller i ditt hem? Beställ Poppy av oss på SC Styling för en väldoftande vardag!

Läs merVectorCreated using Figma
Poppy & Luftfräschare

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB