• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Strands Lighting Division


Här hittar du produkter från Strands Lighting Division, eller helt enkelt bara "Strands", som vi erbjuder på SC Styling.

Strands är ett företag som funnits sedan 2002, och som än idag säljer biltillebhör av hög kvalitet. Främst satsar de på riktigt bra belysning såsom extraljus, arbetsbelysning och LED-ramper. Utöver lampor och belysning så har hittar du även sladdar / kablar, luftfräschare och vindavvisare.

Navigera med hjälp av underkategorierna om du bara vill se en viss typ av produkt, till exempel arbetslampor.

Vanliga frågor och svar:

Vilka är fördelarna med en LED-extraljusramp?

Vi på SC Styling har sålt LED-ramper sedan de introducerades, och vi vågar därför påstå att vi har god erfarenhet och kompetens. Detta gör att våra inköpare vet vilka krav de ska ställa på tillverkarna för att vi ska få ut så bra produkter som möjligt till konkurrenskraftiga marknadspriser.

Ska jag välja extraljus eller LED-ramp?

De har bokstavligen exploderat de senaste åren då LED tekniken gått framåt och nu levererar väldigt mycket ljus för pengarna. Fördelen med en ramp kontra klassiska runda extraljus är att den tar mindre plats, ser enligt oss ofta väldigt mycket bättre ut på bilen. Monteringen är ofta enklare än att montera tex 3st extraljus.

Ska jag välja köpa runda extraljus eller LED-ramp?

Svaret beror på dina krav. Är du ute efter att få ljuset så långt som möjligt har de runda extraljusen i LED en fördel då de allmänt har en något längre kastlängd. Dock finns numera kraftigare modeller som absolut kommer upp i samma nivå som extraljusen i längd. Då får man dock räkna med att priset ökar. Det som i slutändan ändå brukar vara den avgörande faktorn är hur du som ägare av bilen ser på design och utseende.

Har ni godkända och e-märkta ramper?

Ja självklart, vi har tagit fram flera modeller som är E-märkta enligt ECER112. Samtliga ljusramper är CE- och RoHS-godkända också.

Hur mycket bättre är LED jämfört med xenon och halogen?

En stor skillnad på led arbetslampor kontra xenon eller halogen modeller är den låga strömförbrukningen. I procent sett så kan ett led arbetsljus producera lika mycket ljus som en halogen modell men endast göra av med 20% av strömförbrukning. Den totala livslängden är också avsevärt mycket bättre på de nya LED arbetslamporna än den gamla traditionella. Vi pratar en livslängd på 45-50 000 ljustimmar (vanlig halogen modell 50ggr lägre). En annan faktor att framhäva är att värmeutvecklingen är väsentligen lägre på led modellerna också. Står du i valet och kvalet mellan en arbetslampa i halogen eller en arbetslampa med LED så borde valet vara glasklart.

Fungerar LED-extraljus till både bilar med 12 volt, och lastbilar med 24 volt?

Ja alla led-modeller vi säljer är multivolt 9-32V om inget annan anges. De fungerar alltså utmärkt både på personbilen eller lastbilen.

Är produkterna ni säljer godkända?

Alla våra extraljus vi säljer håller en hög kvalité och samtliga är CE och RoHS märkta enligt de EU direktiv som finns framställda. Våra leverantörer och tillverkare av extraljusen har också sett till att de har inbyggda avstörningsfilter, så kallat EMC-godkända. Vi specificerar alltid alla godkännanden på produkten under fliken ”specifikationer”

Läs merVectorCreated using Figma
Strands
Sida 1 av 8

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

Kontakta oss

Kundtjänst

Kundtjänst & butik

Telefon: Mån-fre, 09-12

Butik: Ons-fre, 13-16

Lunchstängt: 12-13

Hitta oss

Libro ringväg 29A

752 28, UPPSALA

Följ oss

Stolta vänner

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)