• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

Extraljus LED, Xenon och HalogenExtraljus LED, Xenon och Halogen är något som ligger oss varmt om hjärtat. Vi har otroligt bra modeller från Strands Lighting Divison (SLD), NBB, Bosch, W-Light, Hella mfl.

Tänk på att bra extraljus kan rädda både ditt liv och andra människor och dessutom kan du bespara djuren som befinner sig ute på vägarna. Med ett kraftfullt extraljus kommer du inte längre uppleva mörkerkörningen som ett problem. Vi har lång erfarenhet och jobbar endast med de bästa tillverkarna både för 12V personbil och 24V lastbil. Kraftfulla LED modeller med den senaste tekniken men också gamla klassiska modeller från exempelvis NBB. Alla våra extraljus är e-märkta och godkända om inget annat framgår på produktkortet. Vi har även billiga extraljus för dig som är prismedveten. Om du är osäker på vilket extraljus som passar dig och ditt fordon så tveka inte att ta kontakt med vår kundtjänst.

Andra produkter som kan intressera dig:

Arbetslampor - Ledramper

Hos oss på SC Styling får du mest ljus för pengarna.
Läs merVectorCreated using Figma
Extraljus
Sida 1 av 2

Vanliga frågor och svar om extraljus

Ska jag satsa på LED eller Xenon?

Denna guide bör hjälpa dig att välja rätt belysning som passar dig och din bil eller arbetsfordon. Den snabba utvecklingen och förbättringen av LED-tekniken har gjort att det numera inte är lika självklart att Xenon är det bästa på marknaden. De bästa LED-modellerna klarar numera att leverera 1 lux på upp emot hela 1km. De tidigare storsäljarna med Xenon med 35W eller 55W börjar sakta men säkert fasas ut från marknaden och ersätts i allt högre grad av LED. Är man ute efter längd på ljuset så rekommenderar vi på SC Styling ett extraljus med Spot ljusbild. Dessa har normalt en spridning av ljuset mellan 10-15 grader. Vi erbjuder de vanligast förekommande storlekar på runda extraljus, 7 tum och 9 tum. Vi har också ett fåtal rektangulära modeller.

Fördelar med LED Extraljus kontra Halogen eller Xenon modeller?

  • -LED är mer energisnålt. De drar mellan 25-30% mindre ström är halogen.
  • -LED ger mer ljus än Xenon vid samma förbrukning av effekt.
  • -Alla våra LED-modeller har en lins av polykarbonat som håller för extrem påfrestning.
  • -Snabbheten i LED vid påslag är extremt snabb jämfört med Halogen och Xenon som har en fördröjning innan de når full effekt.
  • -LED har en längre hållbarhetstid och livslängd än Halogen och Xenon.
  • -LED-modellerna tål stötar och vibrationer bättre än Xenon och halogen.

Fungerar LED extraljus för både bil 12 Volt och lastbil 24 Volt?

Ja alla led-modeller vi säljer är multivolt 9-32V om inget annan anges. De fungerar alltså utmärkt både på personbilen eller lastbilen.

Säljer ni NBB extraljus på SC Styling?

Ja vi säljer hela NBBs sortiment inkluderat både de LED extraljusen NBB Alpha 225 LED och NBB Alpha 225 Xenon.

Säljer ni Cree LED extraljus?

Svaret är att Cree är en tillverkare av själva dioderna. Alltså en komponent inne i lampan. Så ja vi säljer modeller som är utrustade med både Cree dioder men även Osram dioder.

Säljer ni modellanpassade extraljusfästen?

Vi har lite olika modeller av fästen för montering. Vi rekommenderar dig dock att välja din bilmodell i menyn och där under erbjuder vi färdiga paket för din bil med rätt hållare osv.

Är det produkterna ni säljer godkända?

Alla våra extraljus vi säljer håller en hög kvalité och samtliga är CE och RoHS märkta enligt de EU direktiv som finns framställda. Våra leverantörer och tillverkare av extraljusen har också sett till att de har inbyggda avstörningsfilter, så kallat EMC-godkända. Vi specificerar alltid alla godkännanden på produkten under fliken ”specifikationer”.

Är det svårt att koppla in?

Det är relativt enkelt att koppla in extraljus. På baksidan av reläsatsens förpackning följer det med ett kopplingsschema. Det som kan tyckas lite svårare är att identifiera kabeln som ger bilens strålkastare helljus. Men det är lätt gjort med en multimeter. Många nya bilar har LED eller Xenon i helljus och då måste man ha ett canbus interface för att kunna koppla in extraljusen. Det följer givetvis med instruktioner om hur detta kopplas in när du beställer.

Hur monterar man extraljus på bilen?

När man köper ett komplett paket med extraljus hos oss följer det med en hållare. Denna monteras bakom nummerskylten på bilen och bär upp extraljusen. Utöver det följer det även med stabiliseringsstag som gör att extraljusen inte gungar när man kör. Utöver det följer det med reläsats för inkoppling. Så vanligen monterar man i denna hållare vilket är det absolut enklaste om man inte redan har exempelvis en frontbåge på bilen att montera på.

Vilka extraljus är bäst?

Vi anser att LED är bäst just nu och de starkaste är Strands Siberia Night Ranger. Det är otroligt bra extraljus! DU hittar dom här

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB (556669-1605)