Hopp over
🫧 Oppdag miljøvennlig bilpleie med Puts Life 🫧

ABS Wheels

Svenska ABS Wheels har en förmåga att alltid träffa rätt med deras fälgdesigner. Otroligt snygga fälgar och tillsammans med deras patenterade system ABS360 kan dom leverera fälgar med alla bultmönster mellan 5x108-5x120! Vi lagerhåller de flesta ABS wheels fälgmodeller och vi skickar alltid alla fälgpaket bandade på halvpall för att minska risk för eventuella fraktskador. Hos oss kan du alltid känna dig säker! Du kan alltid titta på våra google omdömen. 

Du kan välja att filtrera på modell, färg och fälgstorlek. 


Vanliga frågor och svar om ABS Wheels fälgar

Hur snabbt får jag mina fälgar om jag beställer?

Normal leveranstid på svenska ABS fälgar är 3-5 arbetsdagar. Vid avvikande leveranstider blir du meddelad av vår kundtjänst.

Lämnar ni prisgaranti på fälgpaket med ABS fälgar?

Nej vi lämnar ingen prisgaranti men vi vågar lova att våra paketpriser är riktigt konkurrenskraftiga och tål verkligen att jämföras. Vi vill även lyfta fram att vårt budgetalternativ på däcken är Landsail, som av många betraktas om ett av de bästa däcken i den lägre prisklassen. Så jämför du våra paket med budgetdäck tänk på att också jämföra däck mot däck.

Vad lämnar ni för garanti på ABS fälgarna?

Vi lämnar alltid 24 månaders garanti på alla fälgar vi säljer. Denna garanti omfattar alltså fel som kan härledas till produktion/tillverkningsfel. Gäller alltså ej yttre påverkan.

Har ni lösa centrumkåpor för ABS wheels fälgmodeller?

Ja vi kan ordna med centrumkåpor. 

Kan jag få någon rabattkod som gäller för ABS wheels?
Tyvärr ingen vi på regelbunden basis lämnar ut. Vi kör löpande kampanjer under året som ibland också innefattar fälgar & däck.

Är ABS fälgar konkava?

Det beror helt på vilken fälgbredd man köper. Fälgarna blir mer konkava desto bredare dom är.


ABS-bild

19 produkter

ABS 355 Dark Tint Felgpakke

ABS Wheels
ABS 355 Dark Tint
18-20"

  • 37%
ABS 355 antrasitt Felgpakke