Hopp over
🔥 Akkurat nå: 1000 kr rabatt på alle felgpakker 🔥

JR Wheels

Kanske det mest populära fälgmärket i Sverige just nu. Vi är stolt återförsäljare av JR-Wheels tidigare kallade för Japan Racing. De kan verkligen anses som experter på att ta fram snygga och unika designer. Fälgarna går att beställa med specialborrning och svarvat ET för dig med speciella önskemål. Vid frågor ta gärna kontakt med vår kundtjänst.

Ta din bil till nästa nivå med marknaden snyggaste fälgar från JR Wheels - Japan Racing.

Du kan filtrera fälgar utifrån Modellnamn, färg och storlek.

De populäraste fälgarna från Japan Racing Wheels är JR11, JR20, JR21, JR28, JR30 och JR34. En stor fördel med fälgar från Japan Racing är att de alltid tar fram sina fälgar i upp till sex olika utföranden såsom Silver, brons, svarta, platinumred, hyperblack. De flesta fälgmodellerna går också att få i sk Staggered fitment, en bredare fälg bak än fram. Har du frågor eller funderingar om det kan du alltid ta kontakt med vår kundtjänst.

Vanliga frågor och svar om Japan Racing fälgarHur snabbt får jag mina fälgar om jag beställer?


Ja normal leveranstid på lösa JR fälgar är 3-7 arbetsdagar beroende på lagersaldo. Vid avvikande leveranstider blir du meddelad av vår kundtjänst. JR fälgpaket normalt 5-10 dagar.

Lämnar ni prisgaranti på fälgpaket med Japan racing fälgar?


Nej vi lämnar ingen prisgaranti men vi vågar lova att våra paketpriser är riktigt konkurrenskraftiga och tål verkligen att jämföras. Vi vill även lyfta fram att vårt Budgetalternativ på däcken är Landsail, som av många betraktas om ett av de bästa däcken i den lägre prisklassen. Så jämför du våra paket med budgetdäck tänk på att också jämföra däck mot däck.

Vad lämnar ni för garanti på Japan Racing fälgarna?


Vi lämnar alltid 24 månaders garanti på alla fälgar vi säljer. Denna garanti omfattar alltså fel som kan härledas till produktion/tillverkningsfel. Gäller alltså ej yttre påverkan.

Har ni lösa centrumkåpor för JR fälgar?


Ja vi kan ordna med centrumkåpor. Se denna artikel klicka här

Kan jag få någon rabattkod som gäller för Japan Racing?


Tyvärr ingen vi på regelbunden basis lämnar ut. Vi kör kampanjer då och då under året som ibland också innefattar fälgar & däck.

JR-bild

166 produkter

  • 10%
Japan Racing JR10 Gull

JR Wheels
Japan Racing JR10 Gull
15-19"

Viser 24 av 166 produkter