Hopp over
🔥 Akkurat nå: 1000 kr rabatt på alle felgpakker 🔥

Kundeservice


  • Kontakt

Informasjon


Personvernerklæring

PERSONOPPLYSNINGER

Scandinavian Car Styling AB, heretter kalt SC Styling, verner om din personlige integritet og bestreber seg på å alltid beskytte dine personopplysninger på best mulig måte. Det er SC Stylings mål å overholde alle gjeldende lover og regler for beskyttelse av personopplysninger. Denne erklæringen hjelper deg med å forstå hva slags informasjon SC Styling samler inn og hvordan den brukes.

Scandinavian Car Styling AB, ("SC Styling"/"vi"), 556669-1605, Libro Ringväg 29A, SE-752 28 Uppsala er behandlingsansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger.

HVILKE PHVILKE PERSONOPPLYSNINGER BEHANDLER VI OG HVA BRUKER VI DEM TIL?

Vi behandler de personopplysningene du oppgir eller har oppgitt til oss, eller som vi har samlet inn på nettstedet via informasjonskapsler. Eksempler på personopplysninger som SC Styling kan behandle, er personnummer, navn, e-postadresse, kjøps-, betalings- og ordrehistorikk, leveringsadresse, registreringsnummer, telefonnummer etc. Du kan se nøyaktig hvilke opplysninger som samles inn og hva de brukes til lenger ned på denne siden.

Vi bruker kontaktopplysninger som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse (i noen tilfeller også registreringsnummer) for å kunne oppfylle avtalen om varsling og levering av et produkt som vi inngår når du bestiller hos oss. Disse opplysningene lagres i ett år, med mindre noen av produktene har en garantiperiode som er lengre enn ett år, i så fall lagrer vi opplysningene frem til garantien utløper.

Når du kontakter vår kundeservice, samler vi inn kontaktinformasjonen din for å kunne hjelpe deg på best mulig måte. Dette kan for eksempel gjelde reklamasjoner.

Vi lagrer e-postadressen din med det formål å sende markedsføring via e-post hvis du godkjenner dette i kassen. Denne informasjonen lagres i ett år og kan fornyes årlig hvis du gir ditt samtykke på nytt.

E-postadresse med det formål å sende markedsføring via sosiale medier som Facebook, Instagram og Google Ads lagres hvis du godkjenner dette i kassen. Disse opplysningene lagres i ett år og kan fornyes årlig hvis du gir ditt samtykke på nytt.

Mobiltelefonnummer med det formål å sende markedsføring via SMS eller MMS lagres hvis du samtykker til dette i kassen. Disse opplysningene lagres i ett år og kan fornyes årlig hvis du gir ditt samtykke på nytt.

Du kan når som helst kontakte oss for å trekke tilbake samtykket til markedsføring til deg som kunde, be om innsyn i personopplysningene dine som er lagret hos oss, be om korrigering av personopplysningene dine eller sletting av personopplysningene dine.

HVORDAN BESKYTTER VI PERSONOPPLYSNINGENE DINE?

Vi har iverksatt en rekke sikkerhetstiltak for å beskytte personopplysningene vi behandler. Vi har implementert sikkerhetsprosedyrer og tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte personopplysningene dine, for eksempel nettleser-sertifiseringsteknologi. Videre har vi egnede brannmurer og antivirusprogramvare for å beskytte og forhindre uautorisert tilgang til nettverket.

SC Styling bruker også SSL (Secure Socket Layer), som er en protokoll for sikker overføring av data via Internett. Som kunde må du kontrollere at SSL ikke er slått av i innstillingene i nettleseren din. For å forhindre uautorisert tilgang ved behandling av betalings- eller kredittkortnummeret ditt, brukes også enveiskryptering.

Hos SC Styling minimerer vi tilgangen til personopplysningene dine, og kun de som trenger å bruke dem til de ulike formålene som er nevnt ovenfor, har tilgang til dem. Hvis du bestiller et produkt som sendes direkte fra leverandøren vår, kan det hende vi må oppgi kontaktinformasjon for å muliggjøre levering. Vi har sørget for at leverandørene våre håndterer personopplysningene dine på en sikker måte gjennom våre avtaler om behandling av personopplysninger. I disse har vi sørget for at vi kan overholde GDPR gjennom sikker behandling av personopplysninger.

HVOR LENGE LAGRES PERSONOPPLYSNINGENE MINE?

Uansett lagres opplysningene dine aldri lenger enn det som er tillatt i henhold til gjeldende personopplysningslovgivning (GDPR).

TILGANG TIL, OPPDATERING OG KORRIGERING AV PERSONOPPLYSNINGENE DINE

Du har i henhold til gjeldende personopplysningslovgivning (GDPR) rett til å bli informert om personopplysningene som behandles om deg, uavhengig av hvordan de ble samlet inn. Hvis du ønsker slik informasjon, må du sende en skriftlig forespørsel til oss. I henhold til gjeldende personopplysningslovgivning må forespørselen være undertegnet av deg og sendes per post til adressen som er oppgitt på nettstedet.

SC Styling ønsker å sikre at personopplysningene dine er korrekte og oppdaterte. Hvis noen av opplysningene du har oppgitt til SC Styling endres, for eksempel hvis du endrer e-postadresse, navn eller betalingsopplysninger, eller hvis du ønsker å avslutte brukerkontoen din, ber vi deg om å gi SC Styling korrekt informasjon ved å sende en e-post til SC Styling. Du har når som helst rett til å be om retting, blokkering eller sletting av personopplysningene dine.

TREDJEPARTER

SC Styling kan utlevere personopplysninger til tredjeparter, for eksempel politiet eller andre myndigheter, hvis det gjelder etterforskning av en straffbar handling eller hvis vi på annen måte er forpliktet til å utlevere slike opplysninger i henhold til lov eller myndighetsbeslutning.

LENKER

Nettstedet kan inneholde lenker til andre nettsteder. Denne personvernerklæringen gjelder kun for nettstedet. Når du blir lenket til et annet nettsted, bør du lese personvernerklæringen som gjelder for det aktuelle nettstedet. Vi gjør oppmerksom på at SC Styling ikke tar ansvar for andre nettsteders behandling av dine personopplysninger.

ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN

SC Styling forbeholder seg retten til når som helst å gjøre endringer i denne personvernerklæringen i den grad endringene er nødvendige for å håndtere forstyrrelser eller for å oppfylle nye juridiske eller tekniske krav. Eventuelle endringer i denne personvernerklæringen vil bli publisert på nettstedet.

Hvis du har spørsmål om GDPR og hvordan vi i SC Styling behandler opplysningene dine, kan du kontakte info@scstyling.com, merk e-posten med GDPR.

Scandinavian Car Styling AB Libro Ringväg 29A 75228 Uppsala