Hopp over
🫧 Oppdag miljøvennlig bilpleie med Puts Life 🫧

Puts Life

Puts Life er et svensk varemerke som tilbyr miljøvennlige bilpleieprodukter av høy kvalitet. 

"Vi lager produkter som ikke bare holder bilen ren og blank, men som også skåner miljøet. Alle produktene våre er biologisk nedbrytbare, giftfrie og fri for sterke kjemikalier som kan skade miljøet. Vi mener at det er mulig å ha en ren bil og god samvittighet samtidig."

Puts Life

50 produkter

Puts Life Applicator

Puts Life
Puts Life Applicator
Dekk

  • 55%
Puts Life Glass Cleaner Los Angeles

Viser 24 av 50 produkter


Puts Life - Vanliga frågor och svar

Vad är Puts Life?

Puts Life är en serie högkvalitativa bilvårdsprodukter som är 100% nedbrytningsbara, och fria från PFAS och CLP-märkningar. Prestandan är alltså hög, utan att det är dåligt för miljön!

Vem står bakom Puts Life?

Märket och företaget Puts Life är grundat av Karl Östlund, som också är grundare av och VD för SC Styling.

Vilka typer av produkter har ni?

Det finns idag en pre-wash, två schampon (en foam-variant och en vanlig), en fälgrengörare, en glasrengöring, två typer av interiörtvätt (med olika doft) och en sealer. Dessutom finns det flera praktiska tillbehör, såsom borstar och trasor.

Hur använder man Puts Life?

Puts Life används som alla andra bilvårdsprodukter, och exakta instruktioner står på flaskan. Generellt ska man blanda ut produkten med vatten och sedan skölja av.

Eftersom produkterna från Puts Life är naturligt nedbrytningsbara så kan man även använda dem vid allmänna brunnar!

Vad är PFAS?

PFAS är en förkortning för poly- och perfluorerade alkylsubstanser. Det är en grupp ämnen som stöter bort vatten och fett. De bryts inte ner under naturliga förhållanden och misstänks vara cancerframkallande och reproduktionsstörande.

Alla Puts Life-produkter är PFAS-fria.

Vad är CLP-märkningar?

CLP står för Classification, Labelling and Packaging. Det är märkningar för farliga kemikalier. De är vita med röda kanter, och har svarta symboler för det de varnar för.

Alla Puts Life-produkter är fria från CLP-märkningar.

Vilka produkter rekommenderar ni till min bil?

Det beror på vad man vill få för effekt, och vilket resultat man vill uppnå. En fälgrengöring kommer ju att fungera bäst på fälgar, och en glasrengöring på glas. Vi rekommenderar självklart alla våra produkter till alla bilar!

Kommer det att komma fler Puts Life-produkter?

Ja! Hjulen är redan i rullning…

Hur blir man en Puts Life-återförsäljare?

Om man är - eller representerar - ett företag som vill sälja Puts Life i sina butiker så är man välkommen att mejla sales@puts.life

🫧🌏🫧