• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 79 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

LED ramper, ljusramper och extraljusramper

LED-Ramper, LED-bars eller ljusramper. Kärt barn har många namn och är en viktig produkt för oss på SC Styling. Hos oss hittar du högkvalitetsramper i vår egen serie SC LIGHTING och för den lite mindre plånboken har vi den otroligt prisvärda serien Swedstuff! Vi har sålt extraljusramper sedan 2013 och vågar därför sticka ut hakan med att vi kan det vi säljer. Stirra dig inte blind på Watt antalet utan köp en LED-ramp som ger dig mycket ljus och längd av ljuset. Är du osäker på vad du behöver? Ta gärna kontakt med vår hjälpsamma kundtjänst.

Välj i underkategorierna eller så kan du med fördel använda filterfunktionen och välja Längd, Watt, Typ av LED.

Vi har flertalet böjda modeller som ger dig både ljus på längden och bredden. 


Vanliga frågor och svar

Ska jag välja extraljus eller LED ramp?

De har bokstavligen exploderat se senaste åren då LED tekniken gått framåt och nu levererar väldigt mycket ljus för pengarna. Fördelen med en ramp kontra klassiska runda extraljus är att den tar mindre plats, ser enligt oss ofta väldigt mycket bättre ut på bilen. Monteringen är ofta enklare än att montera tex 3st extraljus. Titta kategorin ”led-ramper” under din bilmodell för att hitta ett modellanpassat alternativ som passar dig och din bil.

Vilka är fördelarna med en LED extraljusramp?

Vi på SC Styling har sålt led-ramper sedan de introducerades på marknaden och vågar därför påstå att vi har god erfarenhet och kompetens vilket gör att våra inköpare vet vilka krav de ska ställa på tillverkarna för att vi ska få ut så bra produkter som möjligt till konkurrenskraftiga marknadspriser.

Absoluta fördelar med ljusramp i led från SC Styling:

  • Låg strömförbrukning.
  • Extremt mycket ljus för pengarna. Jämför gärna våra modeller med andra märkesmodeller på marknaden. Vi tål att jämföras.
  • E-märka modeller. Alla våra ledramper är CE-godkända och många av våra 20-22tums modeller är också e-märkta och godkända.
  • Multivolt – funkar på både bil och lastbil, 12-32V
  • Lång livslängd kontra xenon och halogen
  • Snygga diskreta designer. Montera med våra modellanpassade fästen eller bygg in rampen i fronten på bilen.
  • Når full ljusstyrka direkt vid påslag. Värt att notera snabbheten i LED kontra Xenon när det kommer till full ljusstyrka och tid.

Ska jag välja köpa runda extraljus eller ledramp?

Svaret beror lite på dina krav.  Är du efter att få ljuset så långt som möjligt har de runda extraljusen i LED en fördel då de allmänt har en något längre kastlängd. Dock finns ju numera kraftigare modeller som absolut kommer upp i samma nivå som extraljusen i längd. Då får man dock räkna med att priset ökar. Det som i slutändan ändå brukar vara den avgörande faktorn är hur du som ägare av bilen ser på design och utseende.

Ska jag ta hänsyn till Watt när jag väljer LED-ramp?

Vi på SC Styling erbjuder flera olika storlekar och Wattstyrkor. Vi lyfter ett finger för att du inte skall stirra dig blind på Watt antalet utan istället titta på antalet LUX vid ett visst avstånd. En bra standard är att titta på hur långt rampen levererar 1 lux? Våra mest populära extraljusramper har en watteffekt på mellan 60-120W och en längd motsvarande 22tum eller motsvarande 52-60cm. De större modellerna har också naturligt fler antalet dioder och således ett högre Watt antal. Tänk på att också värdera vilken ljusbild du önskar beroende på om du skall montera led-rampen på en personbil eller kanske en traktor eller 4-hjuling etc. Du kan välja mellan en Spot ljusbild, en kombination kallad kombo eller en bred ljusbild.

Vad heter de egentligen?

Produkten har många olika namn men är i grund och botten samma sort. Det är olika leverantörer som använder olika namn. En del butiker använder tex fjärrljusramp led, andra säger LED-bars, led ramper osv.

Har ni en modell som passar min Volvo?

Ja våra modellanpassade kit som vi lagt på respektive bilmodell och bland annat Volvo V70, Volvo V60 passar alldeles utmärkt. Välj din bilmodell först och sen under kategorin ”Led-ramper” hittar du rekommenderade modeller för din Volvo

Har ni en modell som passar min VW Passat 2014 modell?

Javisst har vi modeller som passar din Passat. Följ länken här

Har ni godkända och e-märkta ramper?

Ja självklart, vi har tagit fram flera modeller som är E-märkta enligt ECER112. Samtliga ljusramper är CE och RoHS godkända också.

Lär dig mer i vår guide om ljusramper som du hittar här

Andra produkter som kan intressera dig:

Arbetsbelysning - Extraljus

Läs merVectorCreated using Figma
LED Ramper
10% rabatt på kjolpaket!
Sida 1 av 1

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB