• Bilstyling på nätet sedan 2004
  • 60 dagars öppet köp
  • Över 100 000 nöjda kunder
ShapeCreated using Figma

Visa varukorg

Produkter 0
Totalsumma
0 kr
Till kassan

LED Ramper för din Lastbil

LED Ramper, LED bars eller även kallade extraljusramper är en viktig produktgrupp för oss på SC Styling. Vi har våra egna "SC" ramper som vi själva tillverkar, SLD ramper & prisvärda ramper från Swedstuff.


LED-Ramper, LED-bars eller ljusramper. Kärt barn har många namn och är en viktig produkt för oss på SC Styling. Hos oss hittar du högkvalitetsramper i vår egen serie SC LIGHTING och för den lite mindre plånboken har vi den otroligt prisvärda serien Swedstuff! Vi har sålt LED-ramper sedan 2013 och vågar därför sticka ut hakan med att vi kan det vi säljer. Stirra dig inte blind på Watt antalet utan köp en LED-ramp som ger dig mycket ljus och längd av ljuset. Är du osäker på vad du behöver? Ta gärna kontakt med vår hjälpsamma kundtjänst.

Välj i underkategorierna eller så kan du med fördel använda filterfunktionen och välja Längd, Watt, Typ av LED.

Vi har flertalet Led ramp Curved modeller som ger dig både ljus på längd och bredd. 


Vanliga frågor och svar om LED ramper

Ska jag välja extraljus eller LED ramp?

LED ramp eller extraljusramp som det också kallas har bokstavligen exploderat se senaste åren då LED tekniken gått framåt och nu levererar väldigt mycket ljus för pengarna. Fördelen med en ledramp kontra klassiska runda extraljus är att den tar mindre plats, ser enligt oss ofta väldigt mycket bättre ut på bilen. Monteringen är ofta enklare än att montera tex 3st extraljus. Titta kategorin ”led-ramper” under din bilmodell för att hitta ett modellanpassat alternativ som passar dig och din bil. 

Vilka är fördelarna med en LED extraljusramp?

Vi på SC Styling har sålt ledramper sedan de introducerades på marknaden och vågar därför påstå att vi har god erfarenhet och kompetens vilket gör att våra inköpare vet vilka krav de ska ställa på tillverkarna för att vi ska få ut så bra produkter som möjligt till konkurrenskraftiga marknadspriser. 

Absoluta fördelar med extraljusramper i led från SC Styling:

  • Låg strömförbrukning.
  • Extremt mycket ljus för pengarna. Jämför gärna våra modeller med andra märkesmodeller på marknaden. Vi tål att jämföras.
  • E-märka modeller. Alla våra ledramper är CE-godkända och många av våra 20-22tums modeller är också e-märkta och godkända.
  • Multivolt – funkar på både bil och lastbil, 12-32V
  • Lång livslängd kontra xenon och halogen
  • Snygga diskreta designer. Montera med våra modellanpassade fästen eller bygg in rampen i fronten på bilen.
  • Når full ljusstyrka direkt vid påslag. Värt att notera snabbheten i LED kontra Xenon när det kommer till full ljusstyrka och tid.


Ska jag välja köpa runda extraljus eller ledramp ?

Svaret beror lite på dina krav.  Är du efter att få ljuset så långt som möjligt har de runda extraljusen i LED en fördel då de allmänt har en något längre kastlängd. Dock finns ju numera kraftigare ledramper som absolut kommer upp i samma nivå som extraljusen i längd. Då får man dock räkna med att priset på extraljusrampen ökar. Det som i slutändan ändå brukar vara den avgörande faktorn är hur du som ägare av bilen ser på design och utseende.

Ska jag ta hänsyn till Watt antal vid valet av ledramp?

Vi på SC Styling erbjuder flera olika storlekar och Wattstyrkor på ledramperna vi säljer. Vi lyfter ett finger för att du inte skall stirra dig blind på Watt antalet utan istället titta på antalet LUX vid ett visst avstånd. En bra standard är att titta på hur långt levererar rampen 1 lux? Våra mest populära extraljusramper har en watteffekt på 120W och en längd motsvarande 22tum eller motsvarande 52-60cm. De större modellerna av led ramper har också naturligt fler antalet dioder och således ett högre Watt antal. Tänk på att också värdera vilken ljusbild du önskar beroende på om du skall montera ledrampen på en personbil eller kanske en traktor eller 4-hjuling etc. Du kan välja mellan en Spot ljusbild, en kombination kallad Combo eller en bred ljusbild.

Vad är det för skillnad på extraljusramp, ledramp och led-bar?

Det är samma sak i meningens betydelse. Det är bara att marknaden själv använder olika namn. En del butiker använder tex fjärrljusramp led, andra säger LED-bars, ledramper osv.

Kan era ledramper passa min Volvo?

Ja våra modellanpassade kit av ledramper som vi lagt på respektive bilmodell och bland annat Volvo V70, Volvo V60 passar alldeles utmärkt. Välj din bilmodell först och sen under kategorin ”Led-ramper” hittar du rekommenderade modeller av ledramper för din Volvo

Passar era 120W ljusramper min VW Passat 2014 modell?
Javistt har vi extaraljusramp som passar även din Passat. Följ länken här

Har ni godkända och e-märkta ledramper?

Yes absolut, vi har tagit fram flera modeller som är E-märkta enligt ECER112. Samtliga ljusramper är CE och RoHS godkända också.

Lär dig mer i vår ledrampsskolan som du hittar här

Andra produkter som kan intressera dig:

Arbetsbelysning - Extraljus


Är du osäker på vilken ramp du ska ha? Ta en titt på vår LED-rampskola för att lära dig mer!

Läs merVectorCreated using Figma
LED Ramper
Rea på LED-konvertering!
Sida 1 av 2

Nyhetsbrev

Missa inte chansen att ta del av våra grymma erbjudanden!

Samarbetspartners

© Scandinavian Car Styling AB