Skip
💪Max out Maxton 10% 💪

LED High beam and Low beam

Här erbjuder vi satser med LED-lampor för helljus och halvljus. De vanligaste modellerna är H1 Led, H3 led, H4 led, H7 led och H11 led. Flera modeller ger upp till hela 5000 lumen. Få full effekt från första sekunden och slipp fördröjning med Xenon. Vi har självfallet alla vanliga förekommande modeller av ledkonverteringskit och dessutom kan vi erbjuda dig flera olika modeller. Följ denna guide för att hitta rätt lampa till din bil. Om du är osäker på alla specifikationer, klicka här och skriv in regnummer.Vanliga frågor och svar om LED konverteringskit

Ska jag välja H7 Xenon eller H7 Led på min bil?

Vi på SC Styling rekommenderar numera alltid LED före Xenon. Den främsta orsaken är snabbheten för lampan att nå full effekt där LED är väldigt mycket snabbare än Xenonljus. Den lägre strömförbrukningen är också ett stort plus och de senaste modellerna av LED är riktigt starka! Det finns ingen anledning att satsa på Xenon.

Vad skiljer på era ledkonverteringssatser?

På våra slimmade ledkonverteringssatser lämnar vi 1 års garanti medans den starkare varianten har du 5 års garantitid. Det som skiljer de åt är mängden ljus de lämnar och vilken typ av led komponent som sitter i.

Funkar era ledkonvertingssatser för både bil och lastbil?

Våra starkaste modeller passar både 12V och 24V medan den slimmade endast är till för personbil (12V).

Klarar man att besiktiga bilen med LED-konverteringssats monterad?

Det säkra svaret är att du klarar dig om du bara monterat LED-konverteringssatsen på ditt helljus. Andra produkter som kan intressera dig:

Arbetslampor - Extraljus - Ledramper

LED High beam and Low beam

36 products

H1 LED Converter SC Basic

SC
H1 LED Converter SC Basic
H1 Socket

LEDriving® HL EASY H7/H18
  • 40%
LED conversion for headlights with Canbus

Showing 24 of 36 products